Over ons

Een unieke combinatie van vakkennis en een persoonlijke service

Met meer dan 30 jaar ervaring in de autosector en een sterk team van goed opgeleide vakmensen herstellen wij alle carrosserieschade aan je voertuig of lichte vrachtauto. Alle merken zijn welkom. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken en onze aandacht voor milieuvriendelijke oplossingen zorgen wij er steeds voor dat je wagen er weer uitziet als nieuw.

  • Permanente bijscholing van ons ervaren team
  • Gebruik van slimme tools en innovatieve technieken
  • Ultramoderne spuitcabine voor personenwagens en lichte vrachtauto’s
  • Centrale ligging
  • Herstelling van alle merken

“een gedreven en veelzijdig team staat steeds voor je klaar”

Carrosserie Dalle maakt deel uit van SchadeNet, de professionele koetswerkherstelketen in België, die je een snelle en kwalitatieve service garandeert bij schade aan jouw wagen. Dankzij de geautomatiseerde aangifte, kan je op een makkelijke en snelle manier de schade aan je voertuig melden zodat we meteen alle belangrijke gegevens hebben en zo snel mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Five Star Network

Daarnaast zijn wij ook lid van het Five Star Netwerk van Cromax, een netwerk van professionele, gelijkgestemde eerste klasse carrossiers. Als Five Star partner zijn wij AVICAR gekeurd waardoor wij je een professioneel herstelwerk van je wagen garanderen. Door binnen het netwerk regelmatig van gedachten te wisselen, kunnen wij onze aanpak

Veel meer dan een carrossier

Je wagen laten herstellen hoeft niet altijd uit noodzaak te gebeuren. Ben je van plan je wagen te verkopen en wil je er een mooie prijs voor? Via een smart-repair herstellen wij alle kleine schades aan jouw wagen waardoor je meteen een meerwaarde creëert. Ook als je een passie hebt voor mooie wagens of als je een oldtimer bezit, laat een opwaardering van het koetswerk je wagen er weer uitzien als nieuw. Is je wagen einde leasing? Dan kan het je een aanzienlijk economisch voordeel opleveren als je wagen er onberispelijk uitziet. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte.

Meerwaarde bij
verkoop van occasie
Uit passie voor
mooie wagens
Economisch voordeel
bij einde leasing